Screen Shot 2021-12-19 at 11.33.02 PM.png

בכל פעם כשאנחנו מספרים על תהליך הייצור המורכב והמוקפד שלנו, אנחנו מקבלים מבט מלא התפעלות שאומר "וואו, לא ציפינו". אבל כדי שהתוצאה הסופית תהיה מדויקת אנחנו עושים הכול-הכול בעצמנו, כדי להיות בטוחים שהגרנולה יוצאת ב-ד-י-ו-ק כמו שחלמנו עליה: עם 3 שכבות טעם מאוזנות, טעם עשיר ותוספות שלא עוברות קלייה כדי לשמור על הערכים התזונתיים שלהן. אם השיבולים שלנו יכלו לדבר הן היו מספרות איך בחרנו את סוג שיבולת השועל עם פרופיל הטעם הכי מודגש, איך אנחנו מצפים אותן אחת-אחת כדי לקבל טעם עמוק ואקסטרה פריכות, ואיך הן מתרגשות מהמפגש עם התוספות הנהדרות ששידכנו להן.

הכנת הגרנולה מתחילה בהשריית השיבולים, בציפוי שמעמיק להן את הטעם ובשיטת הקלייה שלנו, שמסתיימת בצליל האהוב עלינו מכל: כשהשיבולים נופלות על משטח המתכת בדרך לקירור, כי זה הסימן שלנו שהן מוכנות וקראנצ'יות במידה הנכונה. בזכות שיטת הציפוי הייחודית שלנו אין גושים בגרנולה (אחת-אחת, כבר אמרנו?), ובכל ביס אפשר ממש להרגיש את הטעם של כל שיבולת.

אנחנו מעניקים תשומת לב לכל אחת מהתוספות שלנו: מגלענים את התמרים, בוררים את השקדים, קוצצים את האגוזים, מפרידים את החלבה לפתיתים ודואגים שרק גרעיני חמנייה ושומשום שעברו את עינינו הבוחנת ייכנסו לגרנולה. אנחנו גם מייצרים בעצמנו את ציפויי הטחינה, חמאת הבוטנים, חמאת הקוקוס וסירופ הסילאן, אשר עוטפים את השיבולים כשהם סופר-טריים ועדיין חמימים ומלטפים.

הגרנולה שלנו מיוצרת ברמת הגולן, היכן שהאוויר היבש שומר על הפריכות שלה, וליד מטע תמרים מזן אמרי שמגדלים במיוחד בשבילנו. החקלאות הישראלית היא בלבנו, והקרבה למגדלים חשובה לטריות של חומרי הגלם בהם אנו משתמשים ולתמיכה בספקים שלנו. הם הרי שותפים להצלחה.